UPPDATERING!

Hejhej!

Här på US-bloggen har det varit tyst ett tag, men det är helt tvärt om mot vad det har varit i US, för vi har hållit igång!

Sedan i somras har vi hunnit med både en väldigt uppskattad och lyckad Blåbärsdag 7/10-2010 samt en Spökkväll den 6/11-2010.

Blåbärsdagen blev riktigt uppskattad och lyckad, barnen tyckte det var väldigt roligt, vi fick in ett par tusen och dagen flöt på bra.

De från US som var närvarande denna dag var följande; Alice och Olivia Andrews, Julia Petersson, Malin Aronsson, Hanna Bäckevik, Karin Hulling, Evelina Thor och Johan och Calle Brinkhoff.

Spökkvällen blev också den riktigt lyckad, vi var väldigt strukturerade och det funkade väldigt bra, barnen blev lite skrämda. Vi var färdiga ca en halvtimme tidigare än beräknat (det tog ca 1,5 h allt som allt) men resten av tiden underhöll några från US barnen ute i manegen medan (de flesta) andra städade inne i klubbstugan. Det hade varit bra om flera var där och tagit ansvar lite mer men allt som allt lyckades vi bra! Totalt fick vi in 23x50 = 1150 kr. 23 barn var med på spökkvällen! :)

Närvarande från US denna dag var följande; Karin Hullin, Sara Johansson, Alice och Olivia Andrews, Carro Wallin Ryrberg, Hanna Bäckevik, Malin Aronsson, Annie Tegnér, Julia Petersson, Johan Brinkhoff och Ida Nilsen.

Nu fortsätter planeringen kring årets julfest istället, den går av stapeln den 12/12-2010 och då blir det ett fullspäckat program fullt av julstämning, ett väldigt trevligt inslag såhär i vintertid så be there!

Nästa möte blir nu på tisdag den 15/11-2010 kl 17.30 för att prata om julfesten!

En bild från Julfesten 2009!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0