Vi ses på årsmötet!

Hejsan igen Sthrk:are och US:are!

Här på US-bloggen har det varit tyst ett tag, det har varit jul och nyår och jag (Alice) som har hand om hemsidan har varit utomlands men nu när det är nytt år får vi se till att det blir uppdatering igen!

En grej vi måste jobba på nu är att skriva en årsberättelse/verksamhetsberättelse om vad vi gjorde år 2009. Där kommer stå med hur många möten vi haft, vilka aktiviteter vi ordnat, vilka som är med i styrelsen, att vi startat egen blogg, att vi packat på ICA, att vi köpt Dalton, att vi hade en kickoff i somras mm. Den berättelsen skall vi ha skrivit färdigt senast till den 22 januari.

Nästa möte med USS, alltså styrelsen, kommer vara onsdagen den 3 februari kl 18:00 där vi förbereder inför årsmötet den 7 februari kl 15:00. På årsmötet är ALLA StHRK:are 0-26 år gamla välkomna att delta, det är ett årsmöte för klubbens ungdomssektion. Om du är nyfiken på vad US gör, vad vi kommer hitta på under året eller om du är intresserad av att sitta med i styrelse så bör du komma! :)

Som ni kanske vet så var det ju MISTY som till slut tog hem titeln som Årets Stallbästis 2009 som US anordnade. Jag har fått önskemål om att lägga ut hur det gick för resten av favorithästarna men jag är tyvärr ganska säker på att den lappen kommit på villovägar men på nästa möte skall vi se om det är någon som har kvar hela resultatslistan. Ett som jag vet i huvudet är dock att Felix låg bra till i tävlingen, och att Miau (stallkatten), trots avsaknaden av hovar, hästtagel och mule, fick tre röster...

Vi har fått mycket beröm angående den lyckade julfesten 13/12-09 och vi tackar så mycket för allt beröm, vi är själva jätteglada och nöjda över hur bra det gick!!

För övrigt skall US ta i med ännu nyare och friskare tag än förra året. Vi hörs på årsmötet, glöm nu inte att ALLA US:are är välkomna dit! (För du har väl inte missat att ALLA som är 0-26 år gamla i StHRK är medlemmar i Ungdomssektionen? Vi, styrelsen, vi är ju egentligen USS, Ungdomssektionens styrelse....)


RSS 2.0