Möte på måndag och julfest den 13:e!

Hej igen i novembervindarna!

På måndag nästa vecka den 30/11 är det US-möte igen där vi fram för allt kommer lägga krut på julfesten. Då är det ju bara 13 dagar kvar! :) Vi kommer även ha en pysselkväll dagen innan julfesten där vi skall pyssla och fixa och baka och äta gott. Så glöm nu inte att komma på måndag då vi pratar mer om julfesten!

OCH INGEN HAR VÄL GLÖMT ATT DET ÄR JULFEST DEN 13/12-09 KL 16.00-CA 17.30 !!?!?!?!

Isåfall påminner vi er nu! :) Det blir julklappsutdelning, luciatåg, tomtekadrilj, poänghoppning US (tomtar) v/s ridlärare (pepparkaksgubbar!), tolkning, voltigeuppvisning, visning av US-hästen, Stallbästis koras, glögg, pepparkakor, julgodis, varm choklad, lotterier och mycket, mycket mer. Så boka in söndag den 13 december 2009 för det kommer bli en fantastiskt bra julfest i år!  :)


Packare


Johan, Calle, Elin, Olivia, Alice, Evelina - dagens duktiga icapackare! :)
Fotat av Charlotta.

US Uppdaterar...

Hejsan! Time for update...

Vi hade US-möte i torsdags klockan 18 för att gå igenom lite mer med julfesten/luciafesten. Alla vet väl att Luciafesten äger rum söndagen den 13 december klockan 16.00!? Det blir massor av roligt - poänghoppning US v/s ridlärarna, tolkning, julkadrilj, luciatåg, Stallbästisen 2009 presenteras, presentation av US-hästen Dalton, voltigeuppvisning och mycket mer roligt. Så se till att komma och bjud med er hela släkten också! :)

Vi håller ju som bekant på med packning på ICA. Vi har packat v 44,  45 och idag om en timme skall det packas och även lördag nästa vecka. Vill du hjälpa till att betala av pengarna till US-hästen Dalton? VI VILL JÄTTEGÄRNA HA DIN PACKHJÄLP, även vuxna! Hör av dig till US! Ju fler vi är, desto kortare tid behöver vi packa. Om vi är fler kan man packa två timmar var, så snälla snälla hjälp oss!

Strumpförsäljningen rullar ju också på, vill du hjälpa till att sälja strumpor? Paketen med ca 5 strumpor i kostar 100 kr och hela beloppet går oavkortat direkt in i US-kassan så det vore till stor hjälp om just du kunde vara med och tjäna pengar till US.

Vi tror att vi skall spara till att åka till Flyinge, så det är Flyingedagarna nästa år som vi sparar till. Skulle inte du vilja vara med då, och åka till Flyinge? Isåfall, sälj strumpor, eller hjälp US på andra sätt. Kontakta bara US! :)

Stallbästis 2009 är också igång nu. Lappen finns i klubbstugan mittemot kontoret, läs närmare info där. Tag en lapp och rösta på just din favorithäst! Stallbästisen presenteras på julfesten den 13 december.

Slutligen har nästa möte planerats in till måndag den 30/11-09 klockan 18.00. Då blir det ytterligare planering om luciafesten.

Trevlig helg!


RSS 2.0