Kallelese till årsmöte + dagens protokoll



Protokoll från dagens möte:

Ungdomssektionens styrelsemöte 20/2-2011

- Mötet öppnas –

Närvarande: Olivia Andrews, Alice Andrews, Malin Aronsson, Hanna Bäckevik, Julia Petersson, Maria Hake

Vilka som fortsätter i US: Julia Petersson, Olivia Andrews, Alice Andrews, Jessica Aronsson, Ida Nilsen
Vilka som slutar: Hanna Bäckevik, Malin Aronsson, Johan Brinkhoff slutar
Frågetecken: Calle Brinkhoff, Evelina Thor, Karin Hulling
Under förra året har följande slutat: Cissi Nyström, Linda Welinder, Sigrid Clementz

ÅRSMÖTE 2011
Söndag v.10 13/3-2011 kl 15.00 i klubbstugan

Alice skriver lapp om kallelse till årsmöte; Alla som är intresserade att vara med i Ungdomssektionens styrelse är välkomna att komma på mötet, vi bjuder på fika! 13-25 år för att vara med i styrelsen.

Hanna, Malin och Olivia bakar inför årsmötet.

Hästfest preliminärt datum: söndag 12/6-2011

Preliminärt datum för US-kickoff v.31

Vi skall eventuellt göra något roligt på påsklovet för att komma igång J

- Mötet avslutas -

Sekreterare underskrift:__________________________________
Alice Andrews

Justeringsman underskrift:________________________________
Olivia Andrews


Ungdomssektionens årsberättelse 2010

Ungdomssektionens årsberättelse 2010

År 2010 inleddes med årsmöte i februari.
I mars hade vi fyra styrelsemöten och planerade inför Påskäggsletartävlingen som vi anordnade på långfredagen den 2/4-2010. Tävlingen blev väldigt uppskattad bland barnen!
I april och maj hade vi tre styrelsemöten och planerade inför hästfesten som anordnades den 6/6-2010. Hästfesten blev riktigt lyckad och uppskattad – det blev agility, riddargrupp, dressyruppvisning med Lotta, US’s egna kaoslektion, Black and white-hoppning, cowboyuppvisning och voltige.
I början av sommaren fick vi reda på två dåliga nyheter. Dels att vi fick avslag från ”Coola krafter” angående bidrag till hinderparken. Sedan hade vår US-häst Dalton problem i ryggen och dömdes ut, vi tog farväl av honom under US-lägret vecka 31.
US-lägret vecka 31 blev dock roligt och uppskattat. Katrin Gunnarsson från Ursprungskällan kom och föreläste om Säker i stallet och det var väldigt intressant och lärorikt. Annars red vi, hade roligt och njöt av sommaren under lägret.
I augusti satte vi igång att planera inför höstterminen. Den 3/10-2010 hade vi Blåbärsdag på stallet, en ny aktivitet som vi hoppas kan bli en tradition, och som blev mycket uppskattad bland barnen! Det blev en heldag på stallet där de fick prova på att ”tävla”.
Spökkväll anordnade vi på höstlovet den 6/11-2010, lika läskigt som alltid men med ett nytt upplägg sedan tidigare år där barnen istället för att gå på spökrunda i skogen fick gå runt på olika spökliga stationer och lösa läskiga uppgifter och samla chokladpengar.
Som vanligt anordnade vi julfest och Stallbästis söndagen den 12/12-2010. Det var extremt kallt denna dag men vi fixade ihop det bra.
I december åkte US och andra från klubben ner till Flyingedagarna och gick på julmarknaden, kikade i de fina stallarna och kollade på de duktiga hästarna och ryttarna. En otroligt rolig dag!
Under hösten har det skett en del inköp – när Dalton försvann köpte vi istället in hästen Snowflake (”Flingan”), en något orutinerad men snäll och glad D-ponny som förhoppningsvis blir en ny favorit när hon lärt sig lite mer. Vi har dessutom köpt en riktigt fin dressyrsadel, en bra investering då den är väldigt skön att rida i.
US har varit riktigt aktiva i år och vi hoppas på ett lika aktivt och ännu bättre 2011!


Alice Andrews feb 2011


RSS 2.0