Tjäna storkovan?

Mail från Malin:

Hej!
 
Sigrid känner någon som jobbar på biblioteket i Göteborg och hon säger att om US vill hjälpa henne med att sätta upp lappar om t.ex. bokmässor och sånt så sponsrar hon oss med en god peng. Vilket skulle vara ett bra sätt att tjäna pengar på. Så vi har bestämt att hon ska komma till klubben tisdag den 1/9 kl 18:30 och berätta lite mer om vad hon hade tänkt. Så det är ju jätte bra om så många som möjligt i US vill komma och lyssna så kan ni säga vad ni tycker, det är inget måste, men som sagt är det bra om så många US:are som möjligt kan komma. Mejla gärna tillbaka och säg om ni kommer eller inte!



Ingen häst från Strömstad...

I fredags åkte Maria, Malin, Karin och Cissi upp för att kolla på Wesley i Strömstad och passade även på att titta på några fler hästar men ingen av dem passade som ridskolahäst, en hade konstigt steg o.s.v. så det blir bara att fortsätta leta. Du kan jättegärna hjälpa till - ser du en billig annons (helst ej över 30 000) med en fin häst, lätthanterlig, barnvänlig, inte för gammal, så hör av dig! www.hastnet.se och www.blocket.com kan man kolla på. Håll utkik! För övrigt, vi önskar alla en bra vecka. 

 

Vi har kanske hittat en häst!

Mail från Maria (något avkortat)

Hej!  Eftersom det är kris med hästar på klubben så får vi låna de pengar vi kommer få för packningen av den stora styrelsen. Detta gör att det finns ca 30 000.- att köpa en US ponny för. Vi har tittat på mycket annonser och det är bl.a Wesley, en valack på 6 år som står i Strömstad. Har även pratat med Lotta och hon tycker den kan verka ok. Jag tänkte att vi skulle åka upp på söndag och titta på den om ni tycker att den ser ok ut i annonsen.Vilket jag hoppas!   Här kommer en länk till den som ni kan titta på: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=273017&inriktning=1&typ=12  Ni kan även gå in på deras hemsida och titta på honom: http://www.gprix.se/haestar/  
Kolla gärna om det är någon mer förälder som kan köra! Hör av er till mig snarast vilka som kan och vill följa med.

Alltså, vi har ev. hittat en häst som vi ska försöka titta på på söndag i Strömstad. Roligt va? Så US:are, kolla er mail och kolla med era föräldrar om det är någon som kan köra :)


Övernattning i klubbstugan!

Hejsan!

Idag ska vi i US samlas i klubbstugan och umgås och ha kul. Vi träffas omkring 18-tiden på klubben. Om du ska sova över bör du ta med madrass, gärna som får plats i våningsäng, proviant för ev. middag, snacks och frukost, ombyte och ett glatt humör förstås. Looking forward to see yah! :)


Ridskolan drar igång igen!

Den här veckan drar ridskolan igång igen! Vi i US önskar alla elever en rolig hösttermin :)

Och glöm nu inte US:s övernattning i klubbstugan på söndag!


Calle informerar

Efter mötet som var den 3/8 (som tyvärr vissa missade....) skickade Calle ut ett mail och informerade om följande möten och träffar:

Hej alla igen!


På mötet igår beslutades nästa och nästnästa möte och även en US-övernattning.


Söndag 16/8 Är det övernattning för oss i styrelsen men ni får mejla runt själva för att jag är inte hemma så Malin kommer att vara den som är vuxen, men det finns lite chips på stallet som ni kan ta men resten får ni ta med själv.


Torsdag 3/9 Möte (tider m.m. kommer närmare)


Lördag 19/9 Kommer Johan, Malin och Evelina hålla i en filmkväll som ni kommer att få info om på mötet, vi beslutade även att Alice ska göra planscher.


Torsdag 1/10 Möte (tider m.m. kommer närmare)



Ps. Jag kommer att åka ut på praktik snart och då kommer Malin att var ordf. och därför önskar jag er alla lycka till med alla aktiviteterJ


RSS 2.0