Protokoll från mötet i torsdags

Ungdomssektionens styrelsemöte torsdag 20/5-2010

Närvarande: Karin Hulling, Olivia Andrews, Evelina Thor, Malin Aronsson, Caroline Börjesson, Johan Brinkhoff, Calle Brinkhoff, Julia Petersson, Ida Nilsen, Jessica Aronsson, Alice Andrews, Maria Hake

– Mötet öppnas och dagordningen godkänns –

Hästfesten 6/6-2010
Vi är tvungna att göra lite bortprioriteringar i både kaoslektion och på andra ställen. US medverkar nu totalt i både invigningen, vår egen kaoslektion, ett cowboynummer, (voltigen), och parhoppning. Detta är vad US:arna medverkar i:
Malin – Kaoslektion
Jessica – Kaoslektion, invigning
Ewe – Parhoppning
Julia – Invigning, voltige
Olivia – Invigning, Cowboynummer
Calle – Kaoslektion, Cowboynummer
Johan – Kaoslektion
Carro – Parhoppning
Ida – Kaoslektion, Invigning
Alice – Kaoslektion, Invigning
Karin – Invigning, Voltige
Cissi – Invigning (som assistent, allt-i-allo)
Linda -

Invigningen
Jessica, Alice, Julia, Ida
och Karin är med på invigningen. Det beror lite på vilka hästar vi kommer ha och vilken häst som passar att gå först, men vi kommer i alla fall ha bokstäverna S T H R K på ryggarna, varsin bokstav alltså.
Invigningen går till så att vi till pampig musik, förslagsvis The final countdown (eller kanske nationalsången?) kommer ingalopperande på rad genom ingången längst bort, med blågula mantlar (?) som virvlar bakom oss mm. Vi galopperar på rad ett varv (vänster varv), när vi kommer tillbaka till kortsidan längst bort, saktar vi av, och vänder in mot mitten, där vi stället oss på rad. Det är dags för Speakern att prata och välkomna alla till årets hästfest. När speakern är färdig är det dags för oss igen. ”S” gör en vändning, sedan ”T”, ”H”, ”R” och ”K”, så att ryggarna kommer till publiken. Sedan galopperar vi ut igen till publikens jubel! Klädseln skall vara vita ridbyxor, svarta shortchaps/ridstövlar, blå tröja (ej Sthrk-tröjan, en enfärgad blå t-shirt förslagsvis) och gul bokstav på ryggen.

Parhoppningen
Evelina och Carro skall göra parhoppningen med Ross respektive Findus – black and white. Michael Jacksons låt med samma namn skall spelas och de skall ha helt svart respektive vit klädsel.

Cowboynumret
Olivia och Calle är med på cowboynumret med Dio respektive Leo. De skall ha cowboyinspirerad klädsel  (förslagsvis chaps, rutig skjorta, jeans etc).

Ponnyridningen
Ponnyridningen behöver inte vi ta hand om. Men Dio och Misty och ev fler hästar är med där.



Nästa möte
Nu på tisdag 25/5-2010 kl 18.30 skall vi träna på Kaoslektionen utan hästar. Då måste alla som medverkar i Kaoslektionen vara på plats och helst också kunna sitt manus någorlunda. Jag som ridlärare kan ju låtsas läsa tidningen (gör det bara mer effektfullt) men ni måste kunna erat när vi väl skall träna med hästar. Jag bad er som medverkar i Kaoslektionen att bekräfta att ni kommer på tisdag, än så länge har Jessica, Malin och Evelina (assistent) gjort det (eloge till er). Men Calle, Linda, Johan och Ida, ni är också med på Kaoslektionen och måste infinna er på tisdag (och torsdag), så var vänliga bekräfta snarast möjligt!

Nu på torsdag 27/5 kl 20.00 skall vi träna på Kaoslektionen med hästar, vi skall även träna på Invigningen och eventuellt Parhoppningen. Därför måste alla som medverkar i dessa nummer (men fram för allt Kaoslektionen) infinna sig även då. Än så länge har som sagt Jessica, Malin, Evelina och även Julia och Karin bekräftat, men Linda, Calle, Ida, Carro och Johan bör också bekräfta så jag slipper ringa runt. Alla måste verkligen komma eftersom det är sista övningarna innan genrepet på lördagen innan!

För övrigt träffas vi inte mer förrän lördagen innan, den 5/6 alltså. Då samlas vi kl 12.00 på klubben för att göra fint på anläggningen och köra igenom genrepet igen. Även då är det viktigt att alla kommer.

– Mötet avslutas –

Justeringsman sign:_______________________ __ Justeringsman sign:________________________


Sekreterare sign:___________________________


Kommentarer
Postat av: Julia <3

Lilla alice ;) vi kan inte ha mantlar om vi ska ha bokstäver på ryggarna (i)

2010-05-23 @ 20:23:02
Postat av: carro :)

jag kommer, men ska jag ha helt svarta kläder på mig då? :)

2010-05-23 @ 22:06:50
URL: http://yeahcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0