Bilder från Hästfesten

I söndags, på nationaldagen den 6 juni, hade vi i Ungdomssektionen med hjälp från diverse andra parter anordnat årets Majfest, som i år fick heta Hästfest eftersom den blev i juni istället ;) Det var inte lika tätt med publik som år 2009's majfest, men i år konkurrerade vi i och för sig med andra evenemang i och med att det var nationaldagen. Hur som helst är vi nöjda med dagen, allt gick enligt planerna och vädergudarna var på våran sida även om det blåste lite grand. Här kommer hur som helst några bilder ifrån dagen, samtliga är tagna av Frida Larsson. OBS, alla bilder är förminskade till 17% av originalstorleken för att laddas upp snabbt här på bloggen, så kom ihåg att om du kopierar dem så är de av dålig kvalité. (Och om du för övrigt publicerar dem någonstans så uppskattar Frida om du skriver att hon är fotografen!)

Först ut (efter invigningen då, Frida missade tyvärr den), så var det agility. På bild syns Sophie Hulling med sin hund Njord.


Den nyblivna riddargruppen hade ett eget nummer under ledning av Calle Brinkhoff. I bild syns Carolina Wallin Ryberg som leder Misty vars lille ryttare jag inte vet namnet på..


Calle visade också upp riddarkonster med Leo


Lotta Reistad visade upp vår nya häst Carsten. I början var han dock väldigt rädd för publiken, så när Lotta till slut ställde upp sig i mitten för att äntligen börja sitt program när Carsten lugnat ner sig, trodde alla att det var slut, haha.


US's kaoslektion! Jag (Alice, admin.) var en egocentrisk och självupptagen ridlärare med strålande självförtroende, som tyvärr inte fastnade på bild. Ida Nilsen syns här på bild nedan som jockey, hon sitter på Felix.


Johan Brinkhoff spelade livrädd och var utrustad med stötdämpare i form av kuddar. Julia Petersson hjälper till att leda Emelie.


När Johan gjort sin lilla avramling hoppade Calle upp på Emelie för att göra upp- och nerhopp. (Ridläraren klagar över att han måste jobba med uppsittningstekniken eftersom det är meningen att han skall sitta kvar på hästen, inte hoppa av och på hela tiden..).


Evelina Thor red på Misty och lockade henne framåt med en morot på ett metspö.


Malin Aronsson spelade stöddig dressyrryttare och sitter på Mackan. Allt som allt verkade publiken tycka att vårt specialnummer var väldigt underhållande :)


Parhoppning stod också på schemat, det är Malin och Findus och Ewe och Ross som hoppar till Michael Jackssons Black and white. I bild syns även jag (Alice) som var hinderpersonal.


Parhoppningen var enligt mig ett av de coolaste numren!


Cowboynumret stod näst på schemat. Här syns Linda Welinder som rider på Indiana.


Olivia Andrews sprang efter de stora cowboysen med lilla Pegazus. :)


Alla tre cowboys, även Calle på Leo.


Och så lite voltige med voltigegruppen. Vem som sitter på Rovers på bilden har jag dock lite svårt för att avgöra.


För övrigt är det möte på onsdag, alla US:are! Be there.


Kommentarer
Postat av: Julia <3

det är elin moen på bilden ;)

2010-06-11 @ 12:41:24
URL: http://photofantasy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0