US-lägret

Från onsdag till idag (fredag) den här veckan har det pågått US-läger på stallet. I onsdags red vi ut en sväng, åt tacos på kvällen (Alice var kock), gick på promenad i mörkret, tog emot den nya hästen Kaktus vid halv ett-tiden på kvällen, somnade sent och vaknade trötta nästa dag. På torsdagen blev det också ridning, Malin, Ida och Hanna provade den nya fina hästen som kommit sent kvällen innan. Det är en stor häst, ett mörkbrunt sto utan tecken som faktiskt är väldigt lik Carsten som vi var tvungna att lämna tillbaka. Det blev även US-arbete och mer ridning, igångsättning av hästarna så ganska lugna ridpass.
Idag, fredag, fick vi en väldigt intressant föreläsning från Katrin Gunnarson 10-13.30 som handlade om säker hantering av hästen och om ledarskap. Väldigt intressant och inspirerande!

Vi har haft tre roliga dagar (som vanligt när vi i US hittar på något ;)), och snart kommer det komma upp lite roliga bilder och filmer från lägret här på bloggen så håll utkik. Vi har massor med nytt material att publicera, protokoll från gårdagens möte skall skrivas och läggas upp här också. Så kika in här snart igen och kolla in detta!

Så länge får ni en fin bild på protokoll från gårdagens möte, tagen och redigerade av Evelina Thor



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0